樓主: chanchan1303
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 就連國服都停ser 了 要到7月4先開番!! 大家清醒諗下!!

唉..琴日都仲玩緊國服..
e+國服都關埋..
講真,呢排真係乜game都死晒-.-
回復 支持 反對

原帖由 Yeukkwan 於 30-6-2008 11:41 發表
其實點解咁多人埋怨呢??
淨係話人點點點,自己咁勁又唔去整??
講就天下無敵,做就無能為力...得個講字~
邊個唔識呀?又要玩正game,又要玩免費,
又要求多多~呢樣唔好,果樣唔好~
會唔會雞蛋裡面挑骨頭呀?
人地都整緊啦~仲係到係咁嘈有咩用?
嘈多d會整快d??
我都係26號等到依家~都無出過一句怨言~
係咪本身人自己既問題呢?(可能因為呢次可能睇到個人修養)
怪唔之得,香港係世界上無禮貌城市排名26。
忍耐及包容是一種美德。
客觀而言,實話實說,若有不是之處,請多多包涵。

你真係搞笑...
免費game就可以浪費我地既時間
佢d公告又講到自己點辛苦
公測開左咁多日佢做過d咩??
我地唔係雞蛋裡面挑骨頭
容忍係有個限度嫁
我地只係抱怨下
抱怨佢點解咁多日都未搞得掂
我地絕對唔係要求多多
只係要求佢快d搞好等我地有得玩
咁都有錯??
你自己唸下..
如果d個問題係台灣發生,你認為會點??
好多人認為台灣人一定唔會嘈
真係??你認為台灣人就唔會理,唔會問,唔會投訴??
本人只覺得你非常幼稚!!!

以上言論純粹是表達本人的個人意見~

回復 支持 反對

原帖由 Victor46875 於 30-6-2008 02:58 發表
係呀入到game之後成個地圖都係唔過100人[紫國,成個地圖]
有時一個地圖都唔過50人
同有D掛機狗係度掛機,有D狗呀

巴打..人地都唔想掛機架..係waiting緊個畫面load唔到入去咪卡死左囉..你估佢地想掛?!
回復 支持 反對

原帖由 Yeukkwan 於 30-6-2008 03:41 發表
其實點解咁多人埋怨呢??

淨係話人點點點,自己咁勁又唔去整??

講就天下無敵,做就無能為力...得個講字~

邊個唔識呀?又要玩正game,又要玩免費,

又要求多多~呢樣唔好,果樣唔好~

會唔會雞蛋裡面挑骨頭呀?
...

美德我有 但係take咁多次有都變冇
我覺得take3-4次已經係極限
你又知唔知我都係26號等佢
日等夜等  一日訓2小時
又怕佢開ser  咁邊個比番d時間同精力我?
如果叫我去整? 咁你問佢你想賺錢嗎?
既然佢出得game 無飛想搵錢
咁呢d錢又係邊個出?  
我要求唔多  只想快d玩
快d玩都有錯嗎?  唔通你去食飯
過左30mins 仲未有  咁你都會吹下佢呱
問下佢得未呱  如果呢d係會唔會雞蛋裡面挑骨頭
咁你真係好幼稚  想法太on 9
仲有一點  免費game? 我一直都好憎
自從d免費game一出  online game 已經變質
免費game只是代理商低成本高利潤ge道具
唔通佢地d想法好似你咁豬咩?
吸引d人買商品仲好賺過月費  佢地先會出免費game
你諗多d啦  人ge美德  容認係有限度的
回復 支持 反對

得饒人處且饒人~我只係本住呢個心理姐~

無意去叱罵你地有怨言~打機姐~

娛樂都玩到咁火...玩左都唔happy啦~

加上嘈多d就會快d咩-__-?

可能你地誤會左~"~

我只覺得打機只係娛樂~無必要搞到自己咁火-____-

而唔係去支持個代理~有d人都係打份工姐

-------------------------------------------------------------------------

不知不覺間令我諗起"新希望"-____-

依家同"新希望"果陣公測一樣~___~

回復 支持 反對

2008/06/27 FEZ延後公測通告
親愛的玩家:在與開發商共同努力了接近24小時,壓力測驗的結果仍然不是很令人滿意,故此很遺憾我們得把公測日期延後。這不是一個容易的決定,我們深知這會對諸位支持FEZ的玩家帶很大的失望。我們保證會盡快搶修正常,及作出令大家滿意的補償,以謝謝各位一路的支
持,最後,實在抱歉,我們讓你們失望了。 FEZ營運團隊敬上

[[yoyo_111]] 姐係有排等
回復 支持 反對

原帖由 aR陽光 於 30-6-2008 13:33 發表
2008/06/27 FEZ延後公測通告
親愛的玩家:在與開發商共同努力了接近24小時,壓力測驗的結果仍然不是很令人滿意,故此很遺憾我們得把公測日期延後。這不是一個容易的決定,我們深知這會對諸位支持FEZ的玩家帶很大的失 ...

搞左4日都係用左24小時-,-?
回復 支持 反對

原帖由 Yeukkwan 於 30-6-2008 13:34 發表

搞左4日都係用左24小時-,-?

可能通頂左1日 訓左2日掛
回復 支持 反對

原帖由 aR陽光 於 30-6-2008 13:39 發表

可能通頂左1日 訓左2日掛

計下計下-,-1日先用6個鐘做野~怪唔得咁慢
回復 支持 反對

佢改都唔改下  
你睇日期 真係好懶
佢地有做野?  大家心照啦
咁黎玩我地  彿都有火
大家盡情罵臭佢
仲想我地比鼓勵?