打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 紫國俾人清本土的問題~(ser A)

回復 7# 的帖子

藍國都好強大的說-____-''
我次次禁親你地本土都好似冇比人打入咁
回復 支持 反對

原帖由 鬼整你 於 20-8-2008 00:50 發表

直頭好多人坐水都唔知做乜,叫又唔郁,叫比水又冇反應,永遠都係得嗰兩3個比水人.....
1係冇樓拆又要出巨人,死0出去單挑,條龍又唔識飛........

如果唔係整咗隻LV32,一早轉去藍國[[onion_63]]
我團 ...

我都係32lv...當年開人既時侯見紫國咁少人先加入...
而家真係愈玩愈心up
回復 支持 反對

我昨日因為跟部隊 夜晚攻左紫國2地  狂守果2地   

夜晚有玩既會知係咩團=.=
回復 支持 反對

原帖由 亂世之奸雄 於 19-8-2008 16:30 發表
AOC...等死吧..
不過真係唔忍心睇到aoc沉
===============
紫國真係...唔好講,我藍國見到紫國咁都心痛

紫國好多人坐係城度吹水,打國戰個陣,又N多人坐係度掛水吸經,上前支援ge人真係少之又少.......

題外話:奸佬你係game度叫咩名?下次見到你追住你黎打囧!!!以前玩aoc打E-T俾你打得太慘了,依加要報復~
回復 支持 反對

原帖由 SX929 於 20-8-2008 20:16 發表

紫國好多人坐係城度吹水,打國戰個陣,又N多人坐係度掛水吸經,上前支援ge人真係少之又少.......

題外話:奸佬你係game度叫咩名?下次見到你追住你黎打囧!!!以前玩aoc打E-T俾你打得太慘了,依加要報復~

game入面有幾多個奸雄丫11

係就sm我

(拖- -
回復 支持 反對

原帖由 [S]Cream 於 20-8-2008 15:51 發表

我都係32lv...當年開人既時侯見紫國咁少人先加入...
而家真係愈玩愈心up

今日見到個lv11,一件防具都冇得把槌谷去前線坐水收水...
我叫人唔好比水佢,反而比幾個人話,
一個睇清楚d係自己人,一個話自己都係咁ge裝備,仲有個話我都幾煩.........
嬲到我想移民.........咁樣點打國戰呀??????
回復 支持 反對

原帖由 鬼整你 於 20-8-2008 21:01 發表

今日見到個lv11,一件防具都冇得把槌谷去前線坐水收水...
我叫人唔好比水佢,反而比幾個人話,
一個睇清楚d係自己人,一個話自己都係咁ge裝備,仲有個話我都幾煩.........
嬲到我想移民.........咁樣點打國戰呀??? ...

我唔理嫁~係人都比水...總之有人收水就比
呢友低lv出召 自然會有人鬧佢
我打速成唔快...所以唔會多出聲
採多d水 多d經驗~
回復 支持 反對

我係紫國

係城度吹水 我100%同意 真係架
次次國戰後番城回HP都見到好多團吹水 o晒 !_!
回復 支持 反對

原帖由 [S]Story 於 20-8-2008 22:15 發表
我係紫國

係城度吹水 我100%同意 真係架
次次國戰後番城回HP都見到好多團吹水 o晒 !_!

佢地畀人攻成咁- -'
都無乜心機攻番出去=0="
佢地等緊有個領導xD
回復 支持 反對

原帖由 [S]Cream 於 20-8-2008 09:21 PM 發表

我唔理嫁~係人都比水...總之有人收水就比
呢友低lv出召 自然會有人鬧佢
我打速成唔快...所以唔會多出聲
採多d水 多d經驗~

出招就係低LV出AR+。=
難道叫D高LV出招 低LV唔用招打人MA?
幾多LV出招 攻擊力係冇分別的=。=
實係比D低LV出招高LV用人出去打仲好。。
回復 支持 反對