打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 綠國唔係真係今xXY啊? (給綠國膠人小小評語 NOT人身攻擊

原帖由 小麥111 於 11-7-2008 01:22 發表
綠國 多數係用自己實力黎打既  外 掛只有1 2個地  你地紅國之前 夠用外掛守城啦 白痴仔 唔知唔好嘈 仲叫我地 走場 唔攻佢地

其他國家比人食有咩所謂 紫國之前夠比我地綠國食晒啦 我地又係外掛呀  醒小小 就唔會比 ...

用外掛好有實力呢樣我知[[bao_33]]   就算紅國有外掛都打吾入10名 你話系米好神奇呢![[bao_39]]
吾通綠國D人勁到連外掛都吾驚-.-? 我就好驚喇!
你又知得幾個?? 用左吾通會同你講?? 不如講埋我知丫
等我可以伸張正義告下佢地都好丫!

回復 支持 反對

好勁呀 所謂既實力就係外掛 仲惡人先告狀
我地而家吾打 你玩晒佢
繼續7呀你
回復 支持 反對

原帖由 愛神見習生 於 11-7-2008 01:14 發表
綠國外掛多到爆
自己睇紅國國土

綠國地多=有外掛=.=?
不過尋晚紅國打到我地差幾個國土就得番主城
回復 支持 反對

綠國勁=外掛?我話你知 好多地我都有份攻 我未見過綠有外掛 ok 你話我見唔到 but我尋晚打其他國連續有3場對面有2個外掛 綠國殺人通常都係1x個 我個團有人開龍汁雞都係33(凸...係咁汁)第1果d通常至少死左3次 仲有對面都冇人話外掛...
綠國好多人合作既...新手都開始聽話啦... 打紫國有時我係亂水既時候見到有人係主礦到回血
so綠國勁都係有原因既
回復 支持 反對

用外掛果d通常都係中一以下的小朋友,如果中一以上仲玩外掛唔該去自殺...你冇前途
回復 支持 反對

原帖由 `kid;) 於 11-7-2008 01:24 發表

用外掛好有實力呢樣我知[]   就算紅國有外掛都打吾入10名 你話系米好神奇呢![]
吾通綠國D人勁到連外掛都吾驚-.-? 我就好驚喇!
你又知得幾個?? 用左吾通會同你講?? 不如講埋我知丫
等我可以伸張正義告下佢地都好 ...

多掛人士不超過100個  有d外 掛係 升高幾lv 又開多隻ac 去人地國家開外 掛架 唔知唔好嘈啦你 得幾個?
仲有 你唔抵得我地綠國強大過你地其他國 咪出聲囉 洗乜屈我地 綠國勁多外掛? 又話外掛都要有實力
唔抵得就唔抵得啦 唉   唔該你醒小小先好串人啦你
回復 支持 反對

原帖由 愛神見習生 於 11-7-2008 01:25 發表
好勁呀 所謂既實力就係外掛 仲惡人先告狀
我地而家吾打 你玩晒佢
繼續7呀你

仲有你  勁就係外 掛  玩war3 信長 勁就係mh(全圖狗)
咁你都好勁呀囉  我淨係知一樣野
你係屈原既後代  你姓屈既
回復 支持 反對

原帖由 小麥111 於 11-7-2008 12:06 發表

多掛人士不超過100個  有d外 掛係 升高幾lv 又開多隻ac 去人地國家開外 掛架 唔知唔好嘈啦你 得幾個?
仲有 你唔抵得我地綠國強大過你地其他國 咪出聲囉 洗乜屈我地 綠國勁多外掛? 又話外掛都要有實力
唔抵得 ...

真係..收下聲啦..紅國最多外掛..綠國無外掛又點..\咪又係有外掛..分國黎托咩..諗下點捉外掛好過啦..
呢d分國既game 就好易為自己國而發生罵戰...
回復 支持 反對

明明係綠國開外掛~~
紫國話我係我地紅國多外掛=.="
連國徽都未識睇.......
回復 支持 反對

原帖由 小麥111 於 11-7-2008 12:06 發表

唔抵得 ...

你吾系話得1兩架咩? 做咩呢加話唔超過100個? 姐系點?____?"
綠國勁多外掛我冇講過! 只系話吾會得1兩個! 吾該你爭開你對咁既眼!
你未睇清楚你就米駁番我啦!
回復 支持 反對