打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 紅國既人入一入- -

原帖由 負碌之皇 於 24-8-2008 11:56 發表

問題係你自已對他有意見
我先會禁講

問題你所講既野唔係我意見既一部份..
回復 支持 反對

我反而想知佢講野點解要加個喵字.....

搞到佢比我既印像係一個

毒男/_\
回復 支持 反對

原帖由 AR迪 於 26-8-2008 02:40 發表
我反而想知佢講野點解要加個喵字.....

搞到佢比我既印像係一個

毒男/_\

睇黎紅國大部份既人都識佢- -''佢既口水浸染全紅國...
回復 支持 反對

原帖由 等待”機會 於 26-8-2008 00:13 發表

問題你所講既野唔係我意見既一部份..

ed叫comment
當然五係你意見一部份^^ OK?明五明?
你對血染某人有意見
講到紅國因他而受罪禁
米公頻講LO 公審他好五好^^?
係nakuz版係禁罵 不如就同他當口當面慢慢罵飽米仲好
再五係去** 血染版投訴埋他
洩發下你內心中既不滿
回復 支持 反對

原帖由 負碌之皇 於 26-8-2008 13:07 發表

ed叫comment
當然五係你意見一部份^^ OK?明五明?
你對血染某人有意見
講到紅國因他而受罪禁
米公頻講LO 公審他好五好^^?
係nakuz版係禁罵 不如就同他當口當面慢慢罵飽米仲好
再五係去** 血染版投訴埋他
洩發 ...

我正係話佢煩 唔代表紅國因佢而受罪..OK?(同埋你覺得紅國受緊罪咩?)

我覺得你比我對佢多意見囉...

其次,我有話要罵佢咩-0-?
回復 支持 反對

聽講佢係男人黎[[bao_34]]
回復 支持 反對

原帖由 最強兄 於 27-8-2008 01:34 發表
聽講佢係男人黎[]

一早知啦- -''...............
回復 支持 反對

咁你試下找一次見到佢ge話..就叫多幾十個fd一齊聽佢講就做.....一loes就串下佢lo.........
不過一場入面有冇指揮唔仲要...最仲要係有冇人識睇地圖去打....(eg:紅國人最like由主戰場打到去人地主城,但係其他地方就由人爆,仲要死左之後都仲要走返去人地主城個邊打....)
回復 支持 反對

原帖由 11o 於 28-8-2008 16:57 發表
咁你試下找一次見到佢ge話..就叫多幾十個fd一齊聽佢講就做.....一loes就串下佢lo.........
不過一場入面有冇指揮唔仲要...最仲要係有冇人識睇地圖去打....(eg:紅國人最like由主戰場打到去人地主城,但係其他地方就由 ...

輸,贏 係一個人話事?
輸就要串人咩道理;P ?
點解攻出去,其他人沒人守?
我相信是因為你不是血染,炎鳥的人了
在國任接近期間,有足夠能力,戰力的情況下是會在中土圍城的
其他地方任打?那只能說其他國民人數不足罷了,沒人想看到本土爛的一塊塊的
國任完了 收復本土也是任務之一
在等國商的人們 相像一下怎麼每次國商也會開到吧

by 苦澀黑咖啡
回復 支持 反對

我係話個場個戰入面個地圖...唔係話全紅國地圖........,and樓主話唔順超個個人ma...咁樣叫佢找多幾個fd.聽下佢講咁去做....真係做到ge..咁樣冇得唔順超la... 地係做得好啊ma....但係做唔到仲要講咁多野講到其他人都煩ge~咁係米低串先
回復 支持 反對