打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 這是我打得最神的一場防守戰 [有圖] [加圖](再改進了!)

原帖由 sai000034 於 3-7-2008 18:44 發表
好明顯,你係汁神

你咁做會唔會比自己友罵???
你以為打緊NPC咩?搶怪話人無品果D? 國戰比人汁 預左架喇 唔比汁果D就唔叫Online game喇 咁你不如玩pc game?.?
回復 支持 反對

你真係神呀
汁神!!
回復 支持 反對

我成日打到d人冇血,就會有個弓遊黎幫手殺左佢,一場最少試10次-.-

有時係唔同人,有d直頭一路跟住lor......

汁到我火哂-.-
回復 支持 反對

我公測時5lv戰士已經上了第一名= .=2萬4攻擊輸出多 殺了21人
回復 支持 反對

你係勁就計傷害
你殺得人多又點
次次汁雞
人地有的過2萬傷架
殺人唔一定多
回復 支持 反對

如果有個遊俠過2萬傷的
我就服佢啦= ="
如果戰士傷唔高殺人唔高  仲叫戰士?
暗殺同汁的分別何在明唔明
定係話  你地認為戰士有能力追擊果d打完冇血走番去自己水晶到補血的人?
期間要避開曬敵人圍抽而且殺完人可以全身而退?
醒醒吧
呢隻唔係單機game
都唔係英雄game

講開計傷害就搞笑
成日話計傷計傷
如果唔係變死靈  除左戰士之外邊有職可以達到2萬幾傷?
你估遊俠好似戰士咁好玩?
一開技炸落去一堆人食足3-4下的百幾二百傷?
遊俠懲戒要回兩次魔[幾乎全回復]的情況下先出到一下唔一定中的扣500幾的技[因為要扣除防禦力]
一場有幾多人幾多時間比你扣500幾?  仲要食幾多下先到2萬?

所以  唔好用唔同職黎比

回復 支持 反對

遊俠一向唔係玩正面的人物.....
回復 支持 反對

刀遊係專食hp一半左右/以下既肉
對方一旦落單,食得
OB第2日下午先玩(當然我有玩CB==)
9lv刀遊 kill 20 die3 傷1萬(頂多先1萬),果場好似打黄國既
----------------------------------------------------------------
弓遊話明係援護攻擊(包括汁雞)
但試想像對方臨死都要傷你賭一次
你追?近身?咪易奶野lo...弓遊射死佢,免你一次受傷
刀遊話明奇襲同擾亂對方(包括追殺/敵陣後方除釘)
除去後方法師,唔係易攻好多?

各職業各有特性,跟據特性,適合的職位就有所不同
所以最好跟據自己性格+喜好去選擇
回復 支持 反對

有技術就可以   [[bao_36]]
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

我得我係遊合,都過2w,想睇就打多d國戰我係紅國叫射手致,一場6千幾經仲好過打怪up。
國戰想多d經??哈哈有秘訣的,就是~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~秘密
回復 支持 反對