打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 7月17日裝左神盾,恭喜ser1 藍國,無外掛既第1日比我見識到真正實力

原帖由 方包 於 19-7-2008 16:01 發表

咩野系人緣系統 -___-?
我30lv都尼..仲未清楚哂隻game -.-"

佢指 nakuz lv
21lv開始可評人緣,跟據lv每日定量人緣點可用 (+/-)
例: 26lv有6點每日可用,不爽可以扣人,甚至6連擊
回復 支持 反對

回復 40# 的帖子

其實我係話樂古既人緣系統-___-
回復 支持 反對

黃國咪輸在呢d人身上..
得閒冇事做係度影影影就話自己好勁
其實自己冇參加過戰鬥..
回復 支持 反對

原帖由 〝︴藍…〞 於 17-7-2008 04:14 發表
贏足3條血,藍國無左外掛果然強勁

因為d圖片邊行邊影,可能唔好睇勿見怪

http://www.bestimageweb.com/images/24vhimv9ohycjxltjm7_thumb.j ...

藍國對公主軍一戰 ,,唔 係嬴得多 岩岩好都係3條半血!!!

p.s 100%領域 ^_^!!!
黃 國 冇 左 外 掛 仲 廢?

回復 支持 反對

原帖由 ♀MaRs戰神♂ 於 19-7-2008 22:09 發表

藍國對公主軍一戰 ,,唔 係嬴得多 岩岩好都係3條半血!!!

p.s 100%領域 ^_^!!!
黃 國 冇 左 外 掛 仲 廢?

哈哈
今日果場我都有打,又係成100%[[tk_06]]
---------------------------------------------------
樓主有冇抵玩既潛水團介紹姐 =3=??

回復 支持 反對

尼 係 邊 個 阿!_!? 我係 藍 國 安非他命
回復 支持 反對

藍國好似有個唔知咩幻影團@@
回復 支持 反對

回復 47# 的帖子

上面幅圖都見到啦~.~
回復 支持 反對

其實不是數場國戰就能反映整個國家的實力...打個比方...昨天綠國早上至晚上的佔地數一直不超過20...什至只有15地....真至20時...2小時後...佔地數已超過25...你那時眼見的都不一定真實..幾小時後可能會一面倒...另外...我也有多重國藉的(被圍XD)...但我從來沒有因此受影響..公會的人也接受我...原因是什麼?就是謙虛...來到別國...當然要尊重別人..即使自己主玩的國強也不能拿此來[串]人..你這樣影相來炫耀...很難不被別人咒罵吧...我只是發表個人意見...不喜勿打!至於5國家的哪一個團強...我在此不方便討論..如大家有興趣..可以私下找我談XD...放心吧...我不會說壞話XD...
回復 支持 反對

原帖由 ♀MaRs戰神♂ 於 19-7-2008 22:20 發表
尼 係 邊 個 阿!_!? 我係 藍 國 安非他命

係藍,但唔係幻影既
Luna
-------------------------------------------------
佢地好符合黃國既心理...
支配『奧萊大陸』的國家是『霍爾丁王國』。
雖然國內一直有著內亂的隱憂,但在現任女王-瓦多即位之後國內也趨於安定了。她充滿了開拓者之氣勢,尚武之心也很強烈。由於瓦多女王擁有強烈的領袖魅力,在平定王國內亂的同時也企圖稱霸其他的大陸。是個洋溢著年輕活力的國家。

血氣方剛...
回復 支持 反對