打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 7月17日裝左神盾,恭喜ser1 藍國,無外掛既第1日比我見識到真正實力

原帖由 忘記密碼chip 於 19-7-2008 10:20 PM 發表

哈哈
今日果場我都有打,又係成100%[[tk_06]]
---------------------------------------------------
樓主有冇抵玩既潛水團介紹姐 =3=??

無黎討論區2日就叫潛水
咁無開電腦2日係唔係叫壞電腦@@?
回復 支持 反對

原帖由 忘記密碼chip 於 20-7-2008 10:43 AM 發表

係藍,但唔係幻影既
Luna
-------------------------------------------------
佢地好符合黃國既心理...
支配『奧萊大陸』的國家是『霍爾丁王國』。
雖然國內一直有著內亂的隱憂,但在現任女王-瓦多麗蒂即位之 ...

你知唔知點解黃國d人要咁做?
就係因為之前藍國既人成日開外掛唔踢,個個都忍左好耐終於有得發洩(包括我)
唔好話1場代表咩,次次同藍國打都一定有2~3個外掛,直到完場講晒名都未踢,之後仲屈我地黃國有外掛(但係講唔出我地有咩人用外掛)
你自己去官網果個討論區(唔係**)都已經有人嘈過

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
吹簫王子 -5 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 ♀MaRs戰神♂ 於 19-7-2008 10:09 PM 發表

藍國對公主軍一戰 ,,唔 係嬴得多 岩岩好都係3條半血!!!

p.s 100%領域 ^_^!!!
黃 國 冇 左 外 掛 仲 廢?

係勁阿~但係我想知e場公主軍有幾多人?2個?3個?我覺得至少係贏20個先係真正贏佢地囉,如果有40個新手你咩團都輸啦
影1張贏3條血既相就話贏左公主軍,你d證據都幾充足下...

評分

吹簫王子 -5 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 驃騎仔 於 18-7-2008 12:25 AM 發表
咁串既  黎場約戰嗎? 約既請去2000 既幻影噬魂軍 約戰post約戰

仲有你地係人多屈我地人少

國商開左後首都最高人數
藍250
綠450
黃400
紅110
紫90

人數都有得屈?姐係我地錯啦?咁叫GM唔好比人入黃國囉,次次同你地藍國打,我地有幾多人等阿
同埋最多差距只有5個,點屈你阿?如果無e個差距我地就真係屈到囉

評分

吹簫王子 -5 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

其實唔一定係藍國ge~~有陣時我都會見到裝左神盾之後黃國輸成3行~
如果話係新手~~咁可能你岩岩貼又張咁岩又係d新手同你地打呢@@'
回復 支持 反對

原帖由 〝︴藍…〞 於 20-7-2008 11:07 發表

你知唔知點解黃國d人要咁做?
就係因為之前藍國既人成日開外掛唔踢,個個都忍左好耐終於有得發洩(包括我)
唔好話1場代表咩,次次同藍國打都一定有2~3個外掛,直到完場講晒名都未踢,之後仲屈我地黃國有外掛(但係講唔 ...

呢d事只係藍國發生?
個個國都有劣質玩家,
你成日遇到,大家都成日遇到,
只係時段問題
受害既只係黃國?
係所有玩家(包括劣質,因為損人不利己)
大家都忍左好耐,當然,發洩既都好多,
嘈,個個forum都大把人嘈,但有幾多個會睇清楚情況先?
發洩還發洩,加定[發洩]字樣,邊有咁多人插你?
小心令人誤會

原帖由 〝︴藍…〞 於 20-7-2008 11:09 發表

係勁阿~但係我想知e場公主軍有幾多人?2個?3個?我覺得至少係贏20個先係真正贏佢地囉,如果有40個新手你咩團都輸啦
影1張贏3條血既相就話贏左公主軍,你d證據都幾充足下...

運用你既講法.

你又知果場藍國有幾多亂打既人?2個?3個?冇20都唔會輸3條血ar wa,如果有40個亂打你咩場都輸啦,
影幾張贏3條血既相就話藍國冇外掛就廢,黃國勁,你d證據都幾充足下...

你失敗左la,比人反用你講法

原帖由 〝︴藍…〞 於 20-7-2008 11:11 發表

人數都有得屈?姐係我地錯啦?咁叫GM唔好比人入黃國囉,次次同你地藍國打,我地有幾多人等阿
同埋最多差距只有5個,點屈你阿?如果無e個差距我地就真係屈到囉

冷靜,
GM都比你扯入黎,GM只係意見收集者+監察者
GM冇決策權

人數,現時 ser A
紅9516   
綠14257
藍11266
黃14264
紫11721

人數唔等於d咩,
劣質玩家同人數既比例係不定且不可考
咁,黃14264人中,冇劣質玩家? 冇可能
個個國都有,咁點可以以一蓋全?
遇到外掛,d人唔踢,繼而罵戰,
個個國都時常發生

原帖由 〝︴藍…〞 於 20-7-2008 11:05 發表
無黎討論區2日就叫潛水咁無開電腦2日係唔係叫壞電腦@@?

ok,
咁,對於呢個貼既留言,
請問有何回應?

唔係要邊個認錯,只係要大家知道情況,要大家睇清楚諗清楚先下判斷

回復 支持 反對

原帖由 忘記密碼chip 於 20-7-2008 11:48 發表
運用你既講法.

你又知果場藍國有幾多亂打既人?2個?3個?冇20都唔會輸3條血ar wa,如果有40個亂打你咩場都輸啦,
影幾張贏3條血既相就話藍國冇外掛就廢,黃國勁,你d證據都幾充足下...

你失敗左la,比人反用你講法

我覺得︴藍…佢無講錯
我次次玩野團,都撞過幻影軍團幾次
次次都輸好多
次次見倒幻影軍團都係有2x人
仲要見倒幻影軍團的人大多數買點裝同高lv

原帖由 〝︴藍…〞 於 20-7-2008 11:09 發表

影1張贏3條血既相就話贏左公主軍,你d證據都幾充足下..

回復 支持 反對

原帖由 sai000034 於 20-7-2008 12:33 發表

我覺得︴藍…佢無講錯
我次次玩野團,都撞過幻影軍團幾次
次次都輸好多
次次見倒幻影軍團都係有2x人
仲要見倒幻影軍團的人大多數買點裝同高lv

我係用相同講法指佢地團贏人
唔係指幻影
說明任何一方冇戰略冇程序亂打必輸
回復 支持 反對

哈哈 好笑..我地同左公主軍 / v團 打左兩三場 次次都嬴 2條血以上?
2,3人??? 如 果係2,3人我地叫咩 團戰??? 樓 主 連 團 戰 都 唔 明 點 解?
我 p0 果 場 好 似  有4x 公 主軍既人 !!!!!
1 係 你 叫 你 地 團 dE 人 同 我 地 打 番 場,就知邊隊勁D

回復 支持 反對

怎麼大家都這樣執著哪一方最強呢?....玩遊戲但求開心...你們一直在嘈哪團強..哪國強有何意義?經常說合作和技術很重要但又只計較哪方強...我相信大家也有缺點...為何不向對方的優點多多學習/交流?...或許我們不要只把眼光放在香港的FEZ...嘗試把眼光放到其他國家的FEZ中把...也許有另一番體會...我是綠國我不清楚你們的因因怨怨...我只知只有白木玩家沒有白木國家....國家是玩家選的...國家沒能力去選擇玩家!有差的玩家就能怪那國家?這是不是代表香港有玩家沒品就整個香港的玩家也沒品?..不合理吧?我們沒能力去控制其他玩家...有差的玩家和自己一起上沙場也是意料之中的事...但我們也沒能力去改變他(白目就是白目)...是很長..我也不認識你們..你們看不看我也控制不了...不喜者勿看...同意者心中明白就可以了
回復 支持 反對